Megosztás és nyomtatás

color #000000
color #000000

Márkagarancia

Közel 20 éve jelentek meg Magyarországon először a dm első saját márkás termékei. Napjainkban már 21 dm márkák termékcsalád kínálja széles termékpalettáját üzleteinkben.

Kiváló minőség, alacsony ár

A dm saját márkái hónapról-hónapra tudnak újdonságokat kínálni a vásárlóknak. A dm márkák könnyen felismerhetőek, a márkajelzései mellett minden esetben szerepel a dm logó, mely azt is jelzi, hogy ezeket a termékeket kizárólag a dm üzletekben lehet megvásárolni. A dm márkák termékek a legmodernebb műszaki szabványok szerint kerültek gyártásra. Mind a gyártási folyamatok, mind pedig az összetevők és a csomagolás is rendszeres ellenőrzések alá vannak vonva. Ezzel tudjuk garantálni a legmagasabb minőségi szintet.

Nagyon jó teszteredmények

Független ellenőrző szervezetek, mint például az Öko-Test és Stiftung Warentest értékelik a kiváló ár-érték arányú termékeket Ezek a minősítések közvetlenül a termékeken jelennek meg. A dm márkák mindig nagyon jó illetve jó minősítést kapnak, melyet megtekinthet itt.

Lóhere a fenntarthatóságért

A dm igyekszik vállalati filozófiájában meghonosítani a környezettudatos gondolkodást és kiemelt figyelmet fordít tevékenysége során a fenntartható gazdálkodás és fejlődés szempontjaira, úgy mint pl. az előállítók gondos kiválasztása, újrahasznosítható csomagolás, nem túl hosszú szállítási távolságok.  Ennek eredményeképpen a dm márkák termékek egyre nagyobb része felel meg ezeknek az elveknek. Ezt a termékeken a zöld lóhere szimbólum mutatja.