Balea MEN

 

Arcápolás - teljeskörű bőrápolás

A Balea MEN arcápolási termékek hidratáló és értékes ápoló összetevőkkel ápolják és védik az igénybevett arcbőrt. A bőrradíros arclemosó gél mikroszemcséket tartalmaz, amelyek az arcbőrt gyengéden masszírozzák és így eltávolítják az elhalt hámsejteket. A minden bőrtípusra használható hidratáló emulzió kis hidratáló szemcséket tartalmaz, melyek az arcbőrnek friss külsőt és bársonyos bőrérzetet biztosítanak. Értékes összetevője aktiválja a bőr energiakészletét és rugalmasabbá teszi a bőrt.

Borotválkozás - speciális és gyengéd ápolás

A Balea MEN borotválkozási termékcsalád borotválkozási termékek széles választékát kínálja. Borotválkozáshoz használhat Balea MEN borotvahabot vagy borotvazselét. A Balea MEN borotvahab Aloe Verát és kamillát tartalmazó szenzitív változatát az érzékeny bőrű férfiak számára fejlesztették ki. Intenzíven puhítja az arcszőrzetet, így lehetővé teszi a kíméletes és alapos borotválkozást.
A borotválkozás utáni after shave balzsamok nyugtatják és ápolják a bőrt, védik a kiszáradástól. Használatukkal megelőzhető a bőrirritációk kialakulása.

Borotvák

A Bale MEN borotvákat a borotválkozás különféle igényeinek megfelelően fejlesztették ki. A Balea MEN borotválkozási termékcsalád egy, dupla, három vagy öt pengés eldobható borotvákat, illetve borotvakészülékeket is kínál. A klasszikus borotválkozást kedvelők részére puha borotvapamacsot kínál, finom borzszőrzetből.

Fürdés - ápoló tusfürdők

A Balea MEN tusfürdők lágy, ápoló összetételüknek köszönhetően gyengéden tisztítják bőrét. Természetes, bőrrokon lipidek segítik megőrizni a bőr nedvességtartalmát.

Testápolás - frissítő dezodorálás

A Balea MEN a normál és érzékeny bõrű férfiak számára kínál dezodorokat, roll-onokat, stifteket, aerosolos dezodor és kifejezetten érzékeny bőrűek számára pumpás dezodort is, mely alkoholmentes összetétele révén gyengéden dezodorálja a hónalj érzékeny bőrét. Férfias illata és 24 órán keresztül ható védelme tartós frissességet biztosít.