FASCÍNO

 

A sűrű szövésű-, átlátszó-, klasszikus- vagy extravagáns harisnyanadrág - mely selymesen csillog - gyönyörű külsőt kölcsönöz lábainak, függetlenül attól, hogy 15, 20 vagy 40 den vastagságút választ. A fokozatosan sűrűsödő szálak által a 40 denes harisnyanadrág könnyen tartja a lábat és javítja a vérkeringést. A termékek Lycra tartalmuknak köszönhetően gondoskodnak a kiváló kényelem érzéséről. A csúcspont pedig a combfix romantikus csipke díszítéssel – mely vonzza az elismerő tekinteteket.

A térdharisnyák is különböző vastagságokban állnak rendelkezésükre – a papírvékonytól a sűrű szövésűig – széles, kényelmes pánttal és tökéletes illeszkedéssel. Titokzoknik, zoknik minden évszaknak megfelelően, minden változatban megtalálhatóak, csakúgy, mint a pamutzoknik magas pamuttartalommal különböző színekben.

A sportzoknit férfiak és nők egyaránt használhatják kerékpározáshoz, futáshoz vagy golfozáshoz. Az érzékeny lábúaknak a relax zoknit ajánljuk, mely gumírozás nélkül készült. Az innovatív bambuszrostokból készült zokni és a pamut térdzokni teszi teljessé a FASCÍNO szortimentet.