Jessa

 

Tamponok

 A Jessa tamponok biztonságos védelmet nyújtanak a menstruáció időszaka alatt. A keskeny forma, a vékonyra formázott csúcs és a sima gyapjúbevonat gondoskodik arról, hogy a tampont gyengéden és könnyen fel lehessen helyezni. A Jessa tamponok 5 méretben kaphatóak, amelyek különböző erősségű vérzéshez igazodnak. A csepp jelek a csomagoláson megkönnyítik a vásárlást: minél több csepp van megadva, annál nagyobb nedvszívó képességgel rendelkezik a tampon. Ajánlatos mindig az egyéni vérzésnek megfelelő, lehető legkisebb tamponméretet használni.

Egészségügyi betétek

A Jessa női betétek puha, bőrbarát felülettel rendelkeznek, és tökéletes gondoskodást nyújtanak, éjjel-nappal. A nők ultra és maxi betétek között válogathatnak:
A Jessa Ultra betétek nagyon vékonyak, diszkrétek, szárnyas és normál változatban kaphatók. Az Ultra betét speciális pórusai a nedvességet gyorsan a betét belsejébe vezetik és a nedvszívó magba zárják.
A Maxi betétek különleges nedvszívó képességgel rendelkeznek. Két vezetővonalon keresztül a folyadékot egyenletesen elosztva a betét belsejébe juttatják. A csomagoláson látható cseppek mutatják, hogy a betét milyen erősségű vérzés esetén alkalmazandó.

Tisztasági betétek

A Jessa tisztasági betétek bőrbarátok és különböző kiszerelésben kaphatóak. Mindegyik tisztasági betét extra puha felülettel rendelkezik. Extra frissességet nyújt használójának a légáteresztő illetve friss illattal ellátott változat is. A fehérneműtől függően lehetőség van fehéret és string-tangához illőt - szárnnyal és normál változatban - választani. A normál tisztasági betéteknél fehérneművédő-fólia gondoskodik az extra védelemről.

Intim tisztálkodás

Az intim terület különösen érzékeny, ezért gyengéd, lágy ápolást kíván, hogy a bőr savköpenyét ne károsítsa. Ezért alkalmas a mindennapos intim tisztálkodásra a Jessa szenzitív intim mosakodó lotion, illetve a Jessa puha intim törlőkendő. Frissességet, jó közérzetet biztosítanak és a bőr természetes pH-értékéhez igazodnak. Az intim mosakodó lotion értékes Aloe Vera kivonatot, és B5 provitamint tartalmaz, amelyek ápolják az érzékeny bőrt. Az intim törlőkendők parfüm és alkoholmentesek.

  • az intim terület gyengéd ápolására
  • frissességet és jó közérzetet biztosít
  • értékes Aloe Vera kivonattal

Inkontinencia betétek

Mivel a hagyományos egészségügyi betétek nem igazán alkalmasak inkontinencia esetén, a Jessa kényelmes és vékony, speciális inkontinencia betéteket kínál. A betétek nagy szívóerővel rendelkeznek, kényelmes, száraz érzést biztosítanak, valamint speciális magjuk magába szívja a kellemetlen szagokat.