Prinzessin Sternenzauber

 

Kedves Szülők!

A gyermekek bőre teljesen más, - sokkal vékonyabb - mint a felnőtteké, ezért speciális ápolást és figyelmet igényel. Kezdve az ápoló tusfürdőnél a samponon át egészen a fésülést könnyítő sprayig. A Prinzessin Sternenzauber termékek növényi alapanyagúak és speciálisan az érzékeny gyermekbőr igényei szerint lettek összeállítva. Különösen lágyan ápolják és védik a család szeme fényének a bőrét. Minden termékünk kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják és pH-bőrbarát. Tökéletes választás a kis hercegnők mindennapi bőrápolásához és kényeztetéséhez.

Kedves Hercegnők!

Ismeritek már a varázslatos hercegnő izgalmas világát? A Prinzessin Sternenzauber termékcsalád beavat a varázslás művészetébe és hihetetlen élményt kínál. Gyertek velünk a csodálatosan szép rózsaszínű álomkastélyba, ismerjétek meg barátainkat, a manót és a kis hercegnőt és merüljetek el a vidám hercegnő meséjének világában.

A barack varázsa

Élt egyszer messzi földön egy tündéri hercegnő, aki a kiskutyájával a barackligetben játszott. Egész délelőtt fától-fáig mentek és a teljesen érett, illatos barackokat szaglászták. Ezalatt a kislány nagymamája a gyümölcsöt szüretelte, amiből lekvárt akart főzni és talán még egy finom süteményre való is jut belőle. A kis hercegnő nagyon szerette a barack illatát és azt szerette volna, hogy mindig érezhesse, ehhez azonban, hogy a nagymama kertjében lévő igazi, érett barackok illatát ide tudja varázsolni, még gyakorolnia kellett a varázslást.

Így telt el ez a szép reggel és amikor a Nap a legmagasabban járt, így szólt a nagymama:

„Már túl meleg van. Gyere, menjünk vissza a hűvös kastélyba. Sütök Neked egy gyümölcsös baracklepényt és amíg nem leszek kész vele, még vehetsz egy fürdőt.“

Úton hazafelé a kastélyba a kis hercegnő már előre örült, mert csak a pompás barackillatú fürdőre tudott gondolni.

„Ha ezzel fürdök a rózsaszín hercegnő-fürdőszobámban, akkor újra érzem a barack pompás illatát és mindig eszembe juttatja a nagyi süteményét és ezt a csodálatos napot, amit együtt töltöttünk el a gyümölcsös kertben.“