S-quitofree

 

A dm márkája, a S-quitofree teljes körű védelmet nyújt az egész család számára. Nem csak a kellemetlen szúnyogokkal bánik el, a S-quitofree repellens készítményei a kullancsokkal szemben is megbízható védelmet nyújtanak.

A rovarcsípés utáni viszketésre is kínál a S-quitofree termékcsalád megoldást, amely a bőrt hűsíti és nyugtatja. Természetesen az érzékeny gyermekbőrre és az érzékeny bőrűekre is gondoltak a termékek megalkotása során.

Nem kell elviselnie a rovar-, a kullancs- és a szúnyogcsípést! A dm márkája, a S-quitofree megbízható megoldást illetve segítséget nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Szabadidőben vagy szabadság alatt hűséges útitársként nem hiányozhat csomagunkból a S-quitofree termékcsalád, amelynek a termékei hosszan tartó védelmet nyújtanak a szúnyogok és kullancsok ellen és a bőrt hűsítik és frissítik. Az érzékeny bőrűeknek a szenzitív variáns nyújt segítséget, mely illat-, tartósítószer-, és színezékmentes.

Már megtörtént a rovarcsípés? A S-quitofree „Soforthilfe“ rovarcsípés utáni spray azonnali segítséget nyújt a viszketés ellen.