SauBär

 

 

Fürdésre fel!

A SauBärrel még nagyobb öröm a fürdés. Számos termék gondoskodik az érzékeny gyermekbőr ápolásáról, védelméről, hidratálásáról, mint például a SauBär fürdővízszínező termékek, mely minden fürdőszobába elhozza a fürdés szeretetének érzését.

Higiénia

A különösen bőrbarát SauBär nedves toalettpapírok klórmentesen fehérítettek, alkoholmentesek és ph-bőrsemlegesek, gyengéden tisztítják és ápolják a gyermekek bőrét.

A SauBär törlőkendő az arc és a kéz tisztítására alkalmas, B5-provitaminnal hidratálja és ápolja a gyermekek bőrét. A praktikus visszazárható önadagolós kivitelnek köszönhetően optimális higiéniát biztosítanak otthon és útközben egyaránt.

SauBär fürdővízszínező termékek

A SauBär négyféle fürdővízszínező terméket kínál, amelyek valódi élménnyé varázsolják a fürdést a gyerekek számára.
A SauBär pattogós fürdető feloldódik a fürdővízben, és kellemesen bizserget. Több színben és illatbal kapható a SauBär színes fürdőhab, amely tisztítja a bőrt és a hajat egyaránt. A színes fürdőzésről a SauBär színes fürdőtabletták gondoskodnak kék, piros és zöld színben, szintén gyümölcs illattal. A SauBär festőszappan több illatban színes élménnyé varázsolja a fürdést a gyermekek számára, és nem színezi meg sem a hajat, sem bőrt.

Mindennapos tisztálkodás

A SauBär tisztálkodási termékek ápolják, védik és hidratálják a gyermekek bőrét. A pH-bőrsemleges, bőrgyógyászatilag tesztelt termékek optimálisak a gyermekek érzékeny bőre számára. A gyümölcs illatú habfürdő kíméletesen tisztítja, ápolja, és panthenol tartalma révén hidratálja a gyermekbőrt és a fürdést valódi élménnyé varázsolja! A tusfürdő + sampon kíméletesen ápolják a bőrt és könnyen fésülhetővé teszik a hajat. A krémesen puha mosakodó hab kiválóan alkalmas az arc és a kéz tisztítására és védi a bőrt a kiszáradástól.