A dm üzleteiben is átvehető a Nativitas várandós bőröndje, amelynek segítségével az édesanyák már a várandósság ideje alatt megismerkedhetnek a babaápolási termékekkel, támogatást kapnak a babás időszak első lépéseihez.
 


 

A dm és a Nativitas együttműködésének köszönhetően 2016. április elsejétől országszerte minden dm üzletben átvehető a Nativitas Várandós Bőröndje. Jó hír, hogy a Nativitas oldalán a várandós anyukák előre kiválaszthatják, melyik dm üzletben kívánják átvenni ajándékcsomagjukat.

Az Oszter Alexandra grafikájával díszített várandós bőrönd kiváló a termékminták felhasználása után a várandósság alatt összegyűlt leletek, ultrahang-képek tárolására, míg a hamarosan a kórházakba érkező zöld Kismama Bőrönd pedig a babával együtt „születő” dokumentumok, első apró emlékek (kórházi karszalag, első kiscipő, első hajtincs, stb.) tárolójaként tölthet be tökéletes funkciót, hosszú éveken át.

A dm számára mindig kiemelten fontosak voltak az anyukák és a kisgyermekes családok, a drogéria folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, hogy segítse a családok életét. Baba bónusz programját azzal a céllal indította el a dm, hogy a szülők a legjobb gondoskodást nyújthassák gyermekeiknek, s a program a babavárás ötödik hónapjától egészen a gyermekek hároméves koráig kíséri el a családokat.

A Nativitas ingyenes várandós bőröndje átvehető országszerte minden dm üzletben. A várandós bőrönd igénylésének folyamatáról kérjük, hogy érdeklődjön saját védőnőjénél! 

Bővebb információ a weboldalon.