Kedves Szülők!

Első 1000 napjukban a gyermekek egész életüket meghatározó fejlődésen mennek át. Bár a szülők a gyermek egy éves kora után általában már kevesebb segítséget, iránymutatást kérnek és kapnak a szakemberektől, fontos ebben az időszakban is fokozottan odafigyelni a gyermek igényeire. Ő ugyanis ekkor sem „mini felnőtt”, egészséges, kiegyensúlyozott fejlődésének más az energia-, vitamin- és ásványi anyag igénye, mint szüleinek.

Erre a kiemelten fontos időszakra szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Primer Prevenciós Orvos Egyesület – a Magyar Gyermek-gasztroenterológiai Társasággal együttműködve – és éppen ezért kezdeményezték az Első 1000 Nap programot.

"A dm drogerie markt számára nagyon fontosak az anyukák és a kisgyermekes családok, így nagy örömünkre szolgál, hogy csatlakozhattunk az Első 1000 Nap programhoz" - mondta Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere. "Nagyon fontos számunkra, hogy több programon keresztül is kommunikáljunk a szülőkkel, hiszen stratégiai irányvonal, hogy a családokat már az első pillanttól kezdve támogassuk" - tette hozzá. 

Első 1000 Nap - Kanyó Roland interjú 

Az Első 1000 Nap aloldalon sok fontos és érdekes információt találnak a szoptatás, a tápszerek, a junior gyerekitalok, a tejpépek és az üveges bébiételek, desszertek kategóriákban. Ezek mind segítségükre lehetnek, bármelyik életszakaszban is legyen a baba.