Természetes egészség Alnavittal

Az Alnavit exkluzív termékcsalád elsősorban lisztérzékenységben szenvedők számára jelent nagyobb választékot a magyar piacon. Az Alnavit termékek gyártója a német Alnatura cég, összetevőik ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak és a lehető legkisebb mennyiségben található bennük allergizáló összetevő.

 

 

 

 

A receptúra összeállításánál fő szempont, hogy a termékek ne tartalmazzanak mesterséges aromát, színezéket és tartósítószert. A kíméletes előállítási eljárás és szigorú minőségellenőrzés az Alnavit termékek magas minőségét garantálja.

Az Alnavit termékek csomagolásán található információs csík bővebb felvilágosítást ad arról, hogy a termék mely fontos összetevőket nem tartalmaz, illetve mely allergizáló összetevőket igen. A gluténmentes termékekre az áthúzott kalász-szimbólum hívja fel a vásárlók figyelmét.
 

Az Alnavit minőségi irányelvei: 

  • Természetes forrásokból származó alapanyagok felhasználása.

  • Természetes és teljes értékű összetevők, melyek a kíméletes, alacsony hőfokon történő feldolgozás segítségével megőrzik természetes ízüket és zamatukat (pl. szárított gyümölcsök és teljes kiőrlésű gabonák).

  • Az Alnavit termékek különleges táplálkozási célú élelmiszerek, melyeket elsősorban élelmiszer-allergiában szenvedő emberek számára ajánlunk, ezért nagyon kevés allergént tartalmaznak.

  • A kémiai szintetikus adalékanyagok használatának mellőzése. Az Alnavit élelmiszerek nem tartalmaznak mesterséges színezéket, aromát és tartósítószert.

  • Környezetbarát csomagolás.