Finish termékek

161 4

Finish mosogatógép illatosító Citromos

Frissítse fel mosogatógépét az üde és friss citrom és lime illatával! A Finish citrom és lime mosogatógép illatosító különleges kettős folyadéktartó rekeszei egyszerre fejtik ki hatásukat, így minden alkalommal, amikor kinyitja a mosogatógépét, a kellemetlen szagok helyett a friss citrom és az üde lime illatát fogja érezni! A Finish mosogatógép illatosítóval 5x hatást érhet el:
- Szagtalanít
- Azonnali frissesség
- Kétféle illat
- Akár 60 mosogatáshoz
- Praktikus akasztó

Finish All in 1 Max mosogatógép-tabletta 65 db

A Finish All in 1 Max mosogatógép-tabletta bármivel megbírkózik, ami az útjába kerül. A Powerball hatékony formulája még a rászáradt ételmaradékot is eltávolítja, akár már az első mosogatás után ragyogóan tisztává varázsolja edényeit. 50 db-os kiszerelésben, és citromos illatban is kapható.

Finish gépi öblítőszer 800ml Citromos

Tapasztalja meg a ragyogóan tiszta edényeket foltok és bevonatok nélkül (szemben azzal, ha csak mosogatószerrel mosná őket) a Finish gépi öblítőszer használatával. A Finish Rinse Aid öblítőszerrel 5x hatást érhet el:
- Leöblíti a lerakódásokat
- Gyorsítja a száradást
- Foltmentes tisztaság
- Nincs filmréteg
- Csillogó ragyogás

Finish vízlágyító só 1,5 kg

A Finish vízlágyító só segít megelőzni a veszélyes vízkőlerakódások kialakulását a mosogatógépben és az edényeken. Finish vízlágyító só a mosogatógépekhez kifejlesztett speciális só, mely természetes anyagokat tartalmaz és könnyen oldódik. Elősegíti a mosogatógépekben lévő víz lágyítását, ily módon megnöveli a Finish mosogatószer tisztító hatását. **
A Finish vízlágyító sóval 5x hatást érhet el:
- Fokozza a teljesítményt
- Lágyítja a vizet
- Véd a vízkő ellen
- Foltmentes tisztaság
- 99%-os tisztaságú

*A Finish Quantum Max és a Finish All in 1 Max mosogatógép-tabletták hat tipikus folton tesztelve. 

** Só funkcióval rendelkező Finish mosogatószerek mellett is használja a terméket nagyon kemény víz esetén.
 

Finish Quantum Max mosogatógép-tabletta 60 db Citromos

A Finish Quantum Max mosogatógép-tabletta bármivel megbírkózik, ami az útjába kerül. A Powerball szuper hatékony formulája a Finish eddigi legjobb tisztaságát és ragyogását biztosítja edényeinek, ráadásul a mosogatógép vízkövesedését is megelőzi.
Kapható regular és 40 db-os regular kiszerelésben is.

Finish Classic mosogatógép-tabletta 100 db + mosogatógépillatosító

Finish Classic mosogatógép-tablettában található Powerball felpuhítja és leáztatja a rászáradt ételmaradékokat, az erőteljes mosogatószer pedig eltávolítja azokat. Finish Classic mosogatógép-tabletta mellé próbálja ki a Finish gépi öblítőszert – a ragyogóan tiszta edényekért, a Finish mosogatógép tisztítót – a rejtett szennyeződések és a vízkő eltávolításáért, a Finish vízlágyító sót - a vízkövesedés megállításáért, és a Finish mosogatógép illatosítót – az azonnali frissességért.

80 db-os kiszerelésben is kapható, regular vagy citromos illatban.

Finish All in 1 Max gépi mosogatógél

Az All in 1 Max gépi mosogatógél gyorsan oldódó formulájának köszönhetően ragyogó tisztaságot és csillogást nyújthat, akár rövid programon is. Véd az üvegkorrózió ellen, így hosszú ideig tartó csillogást és védelmet biztosíthat poharainak minden mosás után.

Finish Mosogatógép Tisztító 2x250ml Citromos

Tudta, hogy mosogatógépének havonta egyszer szüksége van tisztításra a leghatékonyabb működés érdekében? Ez így van! Finish Mosogatógép Tisztítónkkal könnyedén tisztán tarthatja gépét.
Hatására a mosogatógép belsejében lerakódott ásványi anyagok biztonságosan és hatékonyan lebomlanak, még a nehezen elérhető helyeken, mint például a fűtőelemen és a permetezőkarokon is.
Javasoljuk, hogy használja a Finish Mosogatógép Tisztítót havonta egyszer, vagy amint lerakódást észlel a mosogatógépében.
A Finish Mosogatógép Tisztítóval 5x hatást érhet el:
- Karbantartja a gépet
- Eltávolítja a vízkövet
- Zsíroldó hatású
- Tisztítja a rejtett alkatrészeket
- Semlegesíti a szagokat

250 ml-es kiszerelésben, regular illattal is kapható.

 
 

Hozzuk ki mosogatógépünkből a maximumot!

Végre itt a tavasz! Egyre hosszabbak a nappalok, madárcsicsergés és napfény szűrődik be az ablakokon át. Ez a külső és belső megtisztulás időszaka. Minden rendes háziasszonyt ilyenkor hatalmába kerít a takarítási láz.