Dein Bestes termékek

161 4

Dein Bestes eledel felnőtt macskák részére, 6x50 g

2x50 g marha paradicsomszószban, 2x50 g kacsa sárgarépaszószban, 2x50 g csirke zöldfűszeres-tejszínes szószban. Teljes értékű takarmány. Taurinnal, biotinnal és inulinnal gazdagított. A taurin hozzájárul az éleslátás fenntartásához és a szív egészséges működéséhez. A biotin segít a szép bőr és csillogó szőrzet megőrzésében. Az inulin támogatja a szervezet ellenálló képességét.

Dein Bestes száraz kutyaeledel felnőtt, kisméretű kutyáknak, 1 kg

Szárnyassal, nyúllal és gránátalmával. Teljesértékű takarmány. A kisméretű kutyáknak gyorsabb az anyagcseréjük, ezért speciálisan kialakított étrendre van szükségük. A Dein Bestes száraz eledel könnyen emészthető, mivel nem tartalmaz gabonát. A gránátalmamag gazdag természetes ellagsavban, amely egy természetes bioaktív hatóanyag. A lazacolaj hozzájárul a bőr és szőrzet egészségének megőrzéséhez.

Dein Bestes eledel felnőtt kutyák részére vadhússal, tyúkkal és zöldségekkel, 150 g

Teljes értékű takarmány. Inulint tartalmaz, mely hozzájárul a megfelelő anyagcseréhez és a szervezet védekezőképességéhez. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, színezéket, aromaanyagokat.

Dein Bestes színes jutalomrudak felnőtt kutyáknak, 3 db, 165 g

Kényeztesse kedvencét télen is a színes jutalomrúddal, mely kálciummal dúsított összetételének és kemény állagának köszönhetően hozzájárulhat a fogak egészségéhez. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot.

Dein Bestes jutalomkeksz felnőtt kutyák számára szárnyassal és marhával, 150 g

Kiegészítő takarmány felnőtt kutyák számára. Az ízletes jutalomfalatkát kisméretű kutyák is fogyaszthatják, és akár útközben is könnyen adagolható. A biotin hozzájárul a szép bőr és csillogó szőrzet fenntartásához. A-, D3- és E-vitaminnal dúsított.

 

Dein Bestes

Olvasnivaló

Kis ajándékok négylábú kedvenceinknek

Finom falatok vagy unaloműző játékok? Mindkettő remek ötlet lehet!

 

Hogyan lesz lusta kutyából sportos eb?

Öt tipp kedvencünk sportolásához.

Találja meg élete párját kutyasétáltatás közben!

A kutyabarátok pontosan tudják: négylábú kedvenceik révén hamar közel kerülhetnek embertársaikhoz.