Denkmit termékek

161 4

Denkmit golyós folttisztító, 75ml

Ideális utazáshoz. Gyorsan és alaposan eltávolítja a makacs foltokat. A praktikus golyós megoldásnak köszönhetően könnyű használni.

Denkmit mosószer színes textíliákhoz 1,5 l

A Denkmit mosószer már 20 °C-on is hatékonyan megtisztítja a színes textíliákat. Speciális hatóanyag koncentrációja segít megőrizni a textíliák színét.

Denkmit folyékony mosógél kapszula színes textíliákhoz szín-és szálvédő formulával, 18x30g

Előre kiadagolt folyékony mosószer vízben oldódó fóliával. Egyszerű, praktikus használat. Tegye a mosógép üres dobjába először a kapszulát, majd a ruhát is. A koncentrált formula tökéletes tisztaságot és ápolást biztosít a színes textíliáknak.

Denkmit Oxi Power fehér ruhákhoz, 750g

A Denkmit Oxi Power speciálisan a fehér ruhák, ingek, pólók, fehérneműk, abroszok hatékony folteltávolítója. Az oxikristályoknak és fehérítő hatóanyagainak köszönhetően eltávolítja a textíliából a szürkés elszíneződéseket. 

Denkmit ultra sensitive öblítő koncentrátum, 1l

A Denkmit ultra szenzitív öblítő koncentrátum ápolja és puhává varázsolja a ruhát. Nem tartalmaz: illatanyagot, színezőanyagot, tartósítószert. Különösen alkalmas érzékeny, illetve allergiás bőr esetén.

Denkmit Black Sensation folyékony mosószer sötét és fekete textíliák számára, 1 liter

A Denkmit Black Sensation mosószert kifejezetten a sötét és fekete textíliák tisztítására és ápolására fejlesztették ki. Speciális hatóanyag kombinációja megóvja ruháit a korai kifakulástól és elszürküléstől, így azok sokáig olyanok maradnak, mint új korukban.

 

Denkmit

Olvasnivaló

Gyorstanfolyam a tökéletes mosáshoz

A mosás akár egy igazi divatkatasztrófához is vezethet – de nem akkor, ha néhány dolgot szem előtt tartunk. Lássuk csak, mi mindent kell tudnunk, ha tökéletesen szeretnénk mosni. 

 

Miért jók a kompakt mosószerek?

Használatukkal a mosás egyszerűbb és olcsóbb, és gyakorlatilag nem követhetünk el semmilyen hibát.

Nincs többé gyűrött ing

Ne essünk kétségbe, néhány szabály betartásával mindig sima inget adhatunk a párunkra!