Denkmit termékek

161 4

Denkmit padlófény, 1 liter

A Denkmit padlófény narancsviasszal alkalmas minden felület (PVC, linóleum, lakkozott parafa és fafelületek, márvány, gránit, natúrkőfelületek, sírkövek, műkövek) tisztítására és ápolására. Az aktív védő rendszerének köszönhetően védi a felületet az újraszennyeződéstől. Az eredmény csillogó tisztaság, nem szükséges utánpolírozás.

Denkmit nedves műszerfal tisztító kendő, 20 db

A kendőt az autó műanyag műszerfal részeinek tisztítására fejlesztették ki. A kendő hatóanyagai hatékonyan eltávolítják a szennyeződést és port. Az eredmény pedig a felületek csillogó tisztasága és friss illat lesz. 

Denkmit sütőtisztító, 500ml

Aktív habbal. Hatékony a lerakódásokkal szemben. Hideg vagy meleg felületen is használható. A Denkmit sütőtisztító alkalmas a sütők, tepsik, grillrácsok, kerti grillek, edények és serpenyők tisztítására. Hatékony összetevőjének köszönhetően a legmakacsabb odaégett szennyeződéseket és zsírt is eltávolítja. Az eredmény a csillogó tisztaság! Kandallóüveg tisztításához is alkalmas.

Denkmit nature ablaktisztító, 750ml

Tisztává varázsolja az ablakot, tükröt, üvegasztalt, autóüveget és műanyag felületeket, miközben kíméletes a természethez is. Könnyedén eltávolítja a szennyeződést, nikotint és ujjlenyomatot.

 

Denkmit

Olvasnivaló

Őszi nagytakarítás

A tiszta lakás nem csak a jó közérzethez járul hozzá, hanem higiéniai okokból is szükséges egy-egy kiadósabb takarítás. 

 

Vízkőtelenítés egyszerűen

Hogyan szabadíthatjuk meg gyorsan, egyszerűen és környezetkímélő módon a háztartási készülékeket és szerelvényeket a vízkőtől?

Ősellenségek: penész, vízkő, dugulás

Léteznek olyan termékek, amelyekkel gyorsan megszabadulhatunk ezektől a problémáktól.