Körmök

Gel-like körömlakk

Az innovatív gél textúra fantasztikus színeket eredményez. A s.he stylezone gel like'n ultra stay fedőlakkal kombinálva tökéletesen befedi a körmöt 10 napon keresztül! Formaldehid- és toluolmentes.
Tipp: Az optimális fedőképességért és hosszabb tartósságért kétszer vigye fel.
 

Kedvenc színem: a tarka

Color'n go! Gyors manikűr az innovatív gél-like receptúrának köszönhetően, rövid századási idővel. Formaldehid- és toluolmentes. Tipp: Az optimális fedőképességért és hosszabb tartósságért kétszer vigye fel.

Perfekt körmök

PERFECT NUDES KÖRÖMLAKK: lágy nude színek a hosszantartó természetes és egészséges körmökért. PERFECT METALLICS KÖRÖMLAKK: trendi színek az összetéveszthetetlen metallic Look-ért.

Tökéletes ápoltság

Voilá! A speciális ecsettel pontosan és egyszerűen meghúzhatjuk a vonalat a francia körmökhöz. Hagyja jól megszáradni és a hosszabb tartósság érdekében lakkozza be fedőlakkal. Toluolmentes. Figyelem: Használat előtt felrázandó.

Felvilágosodás

Ez a speciális körömlakk optikailag világosítja a körmöket. Az E-vitamin, panthenol, zöld tea és búzacsíraprotein ápolja a körmöket. A körömfehérítő ceruza pillanatok alatt hófehér körömvégeket varázsol: csak meg kell nedvesíteni a hegyét, kiszínezni fehérre a körmök alsó felét és már kész is!

Minden a legnagyobb rendben

X-treme! Ez az egyedülálló, innovatív és ultra erős körömerősítő kimutathatóan erősíti a körmöket. Használat: 4 héten keresztül hetente kétszer vigye fel. Mielőtt ismét felviszi, távolítsa el a körömről a maradványokat. Klinikailag tesztelt. Formaldehid- és toluolmentes.

Extra sima körmök

X-tra smooth! A-, E-, C-vitamint és jojobaolajat, valamint kaviár kivonatot tartalmazó lakk. Kiegyenlíti a körmök egyenetlen felületét, alapozó lakként használva megvédi őket az elszíneződéstől. Toluolmentes. Figyelem: Használat előtt felrázandó.

Extra simaság és védelem

Undercover! 3in1: megvédi a körmöket az elszíneződéstől, 10 napig meghosszabbítja a lakk tartósságát. Kalciumot tartalmaz, mely ápolja a körmöket. Toluolmentes. Figyelem: Használat előtt felrázandó.

Körömerősítés

DIAMOND KÖRÖMERŐSÍTŐ: biotint és gyémántport tartalmazó körömerősítő ápolja és erősíti a körmöket. X-TREM KÖRÖMERŐSÍTŐ: ultra erős körömerősítő kimutathatóan erősíti a körmöket. 4 héten keresztül hetente kétszer vigye fel körmeire a kívánt hatás érdekében.

Tökéletes körömápolás

A NATURAL GROWTH SZÉRUM hozzájárul a köröm természetes növekedéséhez. A CITROMOS ÁPOLÓ OLAJ csillogást kölcsönöz a körmöknek és erősíti őket. A REPAIR NAIL BOOSTER ÁPOLÓ LAKK ápolja és erősíti a körmöket. Az ALL IN ONE ÁPOLÓ LAKK alapózó- vagy fedőlakként használva is ápolt körömről gondoskodik.

Spray’n go

A ragyogó fellépés érdekében! A KÖRÖMLAKK SZÁRÍTÓ SPRAY pillanatok alatt megszárítja a körömlakkot. Kb. 10 centiméter távolságból fújjuk a kilakkozott körömre, várjunk egy kicsit, és már mehetünk is!

Rózsás kilátások

A KÖRÖMÁPOLÓ OLAJ STIFT jojoba- és teafaolaj-, valamint lecitin-tartalmának köszönhetően ápol – igazi wellness körmeinek.

Csak könnyedén

A KÖRÖMBŐRELTÁVOLÍTÓ STIFT egyszerűen és kíméletesen távolítja el a körmökre nőtt bőrt. Vigyük fel, hagyjuk hatni rövid ideig, majd a ceruza végével toljuk vissza a bőrt. Rendszeres használata megakadályozza a bőr gyors növekedését és megkeményedését.

Senki sem tökéletes

Senki sem tökéletes – az apróbb lakkozási hibák gyorsan korrigálhatók. A KÖRÖMLAKK JAVÍTÓ STIFT-et egyszerűen vigye fel a javítandó területre, majd törölje le. A stift három pótfejet tartalmaz. 3, 2, 1 és kész!

Egyszerűen szép körmök

A s.he stylezone körömreszelőivel úgy alakíthatjuk körmeinket, akár a profik! És mivel nem mindenkinek ugyanolyan a körme, sok különböző körömreszelő kapható – minden körömtípushoz megtalálható a hozzá passzoló reszelő.

Cool bananas

A KÉTFÁZISÚ BANÁNRESZELŐ finom és közepesen durva szemcsézettséggel két lépésben reszeli simára a körmöket. 1. lépés: rövidítés, 2. lépés: simítás. Tipp: a köröm széléről indulva a közepe felé haladva reszeljünk, és a végén távolítsuk el a keletkezett port a reszelőről.

Csodaszép körmök egy pillantás alatt

Az ÖNTAPADÓS MŰKÖRMÖK-et egyszerűen illesszük a körömágyra, toljuk előre, nyomjuk rá erősen, és már festhetjük is ki kedvünkre.

Körömszenzáció

A KÖRÖM DÍSZÍTŐ MATRICA segítségével gyorsan és egyszerűen tehetünk szert tökéletes körmökre. Egyszerűen simítsuk ki a köröm közepétől kifelé haladva, és óvatosan reszeljük le a felesleges részeket. Az eltávolításhoz egyszerűen húzzuk le a matricát a körömről.

A gyémánt a lányok legjobb barátja

A KÖRÖMDÍSZÍTŐ KRISTÁLY egészen különleges pillanatokra készült! Nedvesítsünk meg egy manikűr rudacskát, egyesével vegyük fel vele a díszítő kristályokat, úgy, hogy a kristályos oldaluk legyen felfelé és nyomjuk óvatosan a még nedves körömlakkba. Végezetül kenjünk rá még egy fedőréteget.

Ennyire egyszerű

Szeretne gyorsan és egyszerűen szép mintát varázsolni a körmeire? A KÖRÖMDÍSZÍTŐ SABLON segítségével ez is gyerekjáték. Ragassza fel a sablont a körömre és lakkozza le a mintát.

Csináld magad

A KÖRÖM DÍSZÍTŐ MATRICA hosszan tartó és egyedi dekorációt kínál körmei számára. Egyszerűen le kell húzni a szegélyt a fóliáról, méretre vágni és a körömre ragasztani. Majd rövid ideig rányomni, és átlátszó lakkal átkenni.