Make-up

Ápoltan szép

Selymes puhaságú, természetesen szép vagy álomszerűen finom – a s.he stylezone termékei között Ön is megtalálja az arcához leginkább illő sminket! A MATTÍTÓ ALAPOZÓ olajmentes és bisabolol-, valamint E-vitamin tartalmának köszönhetően gyengéden ápol. A fénylő bőrnek nyoma sem marad! Jól fed, eredményesen eltünteti a bőr apró egyenetlenségeit. A TERMÉSZETES HATÁSÚ ALAPOZÓ ideális választás száraz bőr esetén. Nem csak hidratál, de E-vitamin tartalmának köszönhetően megvédi a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben is. 

Így simán megy minden

Könnyű púder természetes ásványi pigmentekkel. Az extrém könnyű MINERAL LOOSE KŐPÚDER 99%-ban természetes ásványi anyagokat tartalmaz, így természetes és egyenletes színt kölcsönöz a bőrfelszínnek, miközben tökéletesen elfedi apró egyenetlenségeit. Használhatjuk a smink fixálásához is.

Ok a pironkodásra

Csodafegyver a tökéletes befejezéshez! A s.he stylezone KRÉMES ARCPIROSÍTÓ minden bőrtípusnak csillogó, friss ragyogást ad. Ha természetesen színhatásra vágyik, akkor a s.he stylezone ARCPIROSÍTÓ a legjobb választás, mely lágyan kiemeli az arccsontokat.

Takarásban

A s.he stylezone KORREKTOR elfedi a szem alatti karikákat és a bőrhibákat. Fényvisszaverő mikro-pigmenteket tartalmaz, valamint hidratáló hatóanyagokat, így igazán kellemes viselet a bőrön.

Titkos bőrhibák

Vad, átbulizott éjszakák után kötelező kellék a KORREKTOR STIFT a bőrhibák és piros foltok elfedésére. A praktikus stift kiszerelésnek köszönhetően nagyon egyszerű a használata. Allantoint tartalmaz.

Egyszerű hibajavítás

Semmi gond! A s.he stylezone MAKE-UP KORREKTOR CERUZA ápoló hatású jojoba-olaj és bisabolol tartalmának köszönhetően gyengéden eltünteti a szemek és az ajkak környékén jelentkező apró sminkhibákat

Álomszerűen gyengéd

A tökéletesen fedő, lágyan olvadó HAB ÁLLAGÚ ALAPOZÓ selymesen matt arcszínt kölcsönöz és elfedi a bőrhibákat. Ráadásul vízálló, és avokádó, valamint jojoba-olaj tartalmának köszönhetően ápolja a bőrt.

Matt szenzáció

Gyengéd púder az egyenletes arcszín eléréséhez! A COMPACT ARCPÚDER és a MINERAL COMPACT PÚDER elfedi a bőrhibákat és hibátlan, matt színt kölcsönöznek. A BARNÍTÓ ARCPÚDER emellett természetes barnító és enyhén csillogó hatással bír.