Szemek

Igéző szempillák

A s.he stylezone szempillafestékek igazán kitesznek magukért! Az all in one volume & ultimate length szempillaspirál mindent tud - hosszú, lendületes és dús szempillákat kölcsönöz az extra nagy kefének köszönhetően. Az all in one volume & magic curl szempillasprirál, az abszolút nélkülözhetetlen - az extra nagy dúsító kefe a tökéletesen ívelt és dús szempillákért! Az all in one vízálló szempillaspirállal a kifejező pillantás garantált. Használatával dús, maximális hosszúságú és tökéletes vonalú szempilláinklesznek és még vízálló is. A big magic volume ultra volume definition szempillaspirál: az innovatív kefe maximálisan dús hatást és tökéletesen elválasztott szempillákat kölcsönöz, anélkül, hogy összeragasztaná azokat. A most beautiful volume ultra volume vízálló szempillaspirállal gyönyörű dús szempillákat varázsolhatunk minden alkalomra - abszolút tökéletes és vízálló! A more than false lashes szempillaspirállal fantasztikus szempilláink lesznek. Kifejezetten különleges alkalmakra ajánljuk. Dúsítja a szempillákat, tökéletesen kihangsúlyozva minden egyes szálat. A more than just volume ultra volume curling szempillaspirál speciálisan kialakított keféjének köszönhetően gondoskodik az abszolút hosszú, maximálisan dús és lendületes vonalú szempillákról. A false lash wonder vízálló szempillaspirál egy igazi műszempilla hatású szempillaspirál, mely tökéletesen elválasztja a szempillákat, így kifejező pillantást kölcsönöz. 24 órás tartás. Vízálló és nem vízálló formában is kapható.

Pont az Ön vonala

A s.he stylezone termékcsaládba tartozó folyékony DIP SZEMHÉJTUS, vékony ecsethegyének köszönhetően könnyen és precízen felvihető. Extra hosszú időn át tart, anélkül, hogy elkenődne. Ennél is több csillogásra vágyik? Használja a s.he stylezone CSILLOGÓ SZEMHÉJTUS-át és változzon igazi dívává.

Kiemelkedő csillogás

A CSILLOGÓ SZEMHÉJTUS segítségével finom és precíz vonalakat húzhat. Tipp: vigyük fel önmagában, vagy csillogó hatás elérése érdekében egy színes szemceruzára. Teljes mértékben elmosódás-mentes!

Hozza magát helyzetbe!

Bókokra vágyik? Akkor Önnek a trendi s.he stylezone MONO SZEMHÉJPÚDER-re van szüksége. A menő színekkel tökéletesen kihangsúlyozhatja szemeit, hogy csak úgy vonzzák majd a tekinteteket! Még több színt szeretne? Mit szólna a s.he stylezone DUO vagy QUATTRO SZEMHÉJPÚDER termékeihez?

Csak egy pillantás

Tökéletes styling, hosszan tart és nem kenődik el. Hát persze! A s.he stylezone SZEMCERUZA intenzív kifejezést ad szemeinknek és hosszan tartó hatást garantál.

Biztosan sikerülni fog

Csak nyugodtan, hiszen a s.he stylezone SZEMHÉJTUS csúcsminőségű ecsetje segít abban, hogy tökéletes vonalat húzzunk szemhéjunkra! A szemhéjtust szemorvosok tesztelték, nem kenődik el és azoknak is ajánlott, akik kontaktlencsét viselnek. Figyelem: ne kenje a szem belső részére.

Egyszerűen csúcs

A s.he stylezone termékcsalád összes ceruzájának tökéletes kísérője! A CERUZAHEGYEZŐ Dobozos kiszerelése miatt ideális, összegyűjti a lehegyezett szemceruza-darabokat. Ideális útközben is.

Mágikus pillanatok

A füstös szemek elmaradhatatlan kelléke! A hegyezhető SZEMCERUZA FEKETE KORREKTOR–ral precízen húzhatjuk ki szemhéjunkat. A gumis vég pedig segít a kontúrok korrigálásában. Ha titokzatosabb hatást szeretnénk, egyszerűen dörzsöljük el óvatosan a vonalat a gumis vég segítségével.

Minden alkalomra

Praktikus kettős csomagolás, egymáshoz passzoló színekkel. A selymesen puha TWIN KAJAL DUO SZEMCERUZA minden divatkirálynő szívét megdobogtatja, és kifejező tekintetet kölcsönöz a szemnek. Tipp: a sötétebb színt a felső, a világosabb színt pedig az alsó szemhéjra vigyük fel.

A megfelelő lendület

A SZEMÖLDÖKFORMÁZÓ CERUZA hatása hosszan tart és nem kenődik! A szemöldök határozott, összefüggő vonalának megrajzolására használjuk. Különösen kellemes textúra és tartósság – egész napon át.