Ebelin termékek

161 4

s.he stylezone spirálos hajgumi

A spirál hajgumi az év slágere. Ebben a lágy, pasztell színekből álló válogatásban meglelhető a Denim Lights téma lényege, a divatos, modern, fiatalos stílus. 

s.he stylezone nyaklánc

A nyaklánc a Denim Light téma egyik legkedveltebb modellje. Felfedezhetjük benne a lágy színeket, mint a rózsaszín féldrágakövet és a könnyed stílust.

s.he stylezone virágos hajgumi

Ez a karkötőként és hajgumiként is használható termék a Calm Complexity téma egyik kiegészítője. Pasztellszínével és lágy anyagával harmóniát sugároz, ezzel eleganciát kölcsönözve viselőjének.

s.he stylezone fülbevaló 3 pár

A fülbevalókon a pasztell rózsaszín és lágy anyagok mutatják be a Denim Light stílus jellegzetes vonásait, melyek a könnyedség érzetét keltik. 

s.he stylezone csillogó hajgumi

A Calm Complexity témára jellemzően ennél a hajguminál is megjelenik a csillogás, ami az egyszerű színekkel remek egységet alkot. Ez a komplexitás teszi modernné ezt a kiegészítőt.

s.he stylezone színes hajgumi

Ez a hajgumi a Summer Bounty téma tipikus megjelenítője. Vidám, nyári színeivel, egyszerű stílusával ez lehet a nyár új kedvence.

s.he stylezone nyári hajgumi

A Summer Bounty témában nagyon népszerű ez az élénk színű, virágmintával díszített hajgumi, ami nyári hangulatot és élettel teliséget sugároz.

s.he stylezone fülbevaló

A Seaside Fun és Calm Complexity téma vonásai jelennek meg ebben a fülbevalóban, ahol a szalagok és a fém keret remek, stílusos kombinációt alkotnak.