Rimmel termékek

161 4

Rimmel The Only 1 MATTE ajakrúzs

„Mindent-az-egyben” matt ajakrúzs, mely nem szárítja ki az ajkak érzékeny bőrét, ápol és hidratál, kellemes viselet egész napon át. Nincs kompromisszum!

Rimmel Super Gel körömlakk

Különleges, kétlépéses, zselés hatású lakk, mellyel akár 14 napig is tökéletes marad a manikűr. Felvitele könnyű, gyorsan szárad és nem kell hozzá UV lámpa. Az eredmény: hibátlan fényes felület, szinte 3D-s hatás.

Rimmel Kate Sculpting & Highlighting paletta

3 árnyalatú púdert tartalmaz - highlightert, kontúrozó színt és pirosítót – melyek szépítik a bőr árnyalatát, formáznak és kiemelnek. A paletta minden arcformához és bőrszínhez kitűnően használható. 

Rimmel The Only 1 ajakrúzs

Forradalmi újdonság, melyben tökéletesen ötvöződik a hihetetlen szín, kényelem, hidratáltság és tartósság. Egyetlen rúzs, amire szükséged van. Nincs kompromisszum!

Rimmel Super Gel fedőlakk

Gyorsan száradó speciális fedőlakk, nem buborékosodik, nem töredezik meg, a körmök hihetetlenül fényesek és tükörsimák lesznek. Hagyományos körömlakklemosóval eltávolítható. 

Rimmel Fresher Skin alapozó

Könnyű alapozó, mely a bőrön vizes-gél formából frissítő, krémes állagúvá válik. Engedi lélegezni a bőrt és nem tömíti el a pórusokat. A smink üde és friss egész napon át, semmi kifényesedés, csak természetes, gyönyörű arcbőr.

Rimmel Scandayeyes Reloaded szempillaspirál

Minden pillát és minden sarkot elér és extrém, csomómentes dússággal és tartóssággal tölt fel, akár 24 órán át is kitart. Könnyedén, akár meleg vízzel is eltávolítható.

Rimmel Royal Blush pirosító

Finom krémes állagú pirosító, mely könnyedén eldolgozható, nem tömíti el a pórusokat, nem fényesedik ki, egészséges, friss kinézetet biztosít egész napon át. 

 
 

KIÉ A LEGFRISSEBB ARC A VÁROSBAN?

A Rimmel bemutatja a Fresher Skin SPF15 alapozót: Csodálatosan természetes fedés, a végeredmény pedig friss, matt hatású arcbőr, akár egész napon át.