Scholl termékek

161 4

Scholl GelActivTM talpbetétek sportoláshoz, hétköznapokra vagy fizikai munkához, női iletve férfi kivitelben

A Sholl GelActivTM talpbetétek kiválló komfortérzetet biztosítanak a fáradt és elnehezült lábaknak, különös tekintettel a hétköznapi viselethez, fizikai munkavégzéshez vagy sportoláshoz kifejlesztve. Külön női és férfi kivitelben.

Scholl Velvet SmoothTM elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal

Professzionális pedikűr készlet a puhább érzésű lábakért. Az elektromos talpreszelő néhány perc alatt eltávolítja a bőrkeményedést, s talpát olyan széppé varázsolja, hogy legszívesebben mindenkinek mutogatná őket. 

Scholl Velvet SmoothTM Wet & Dry újratölthető talpreszelő pótfejek, 2 db

A Scholl Velvet Smooth™ Wet&Dry újratölthető talpreszelőhöz külön kialakított rotációs fej tartozik, mely tartós hatású reszelést biztosító mikró-csiszoló szemcsékkel rendelkezik.

Scholl GelActivTM talpbetét Hétköznapi sarkú cipőkhöz - Párnaszerű puhaság egész nap

Scholl GelActiv™ legújabb talpbetétei kifejezetten a női cipőhöz lettek kifejlesztve, hogy egész napos komfortérzetet biztosítsanak lábainknak. A beépített lábboltozat támasszal ellátott puha zselé kényelmesen megtámasztja lábfejeit, hogy egész nap mozgásban maradhasson. Optimális párnázottság a talppárnánál és a lábboltozatnál a kényelmes érzésért.

Scholl Velvet SmoothTM elektromos talpreszelő pótfejek – Extra Erős, 2 db

 A Scholl Velvet Smooth™ elektromos talpreszelőhöz külön kialakított rotációs fej, tartós hatású reszelést biztosító mikró-csiszoló szemcsékkel.

Scholl Velvet SmoothTM Körömápoló olaj

A Scholl Velvet Smooth™ körömápoló olaj 7 különböző tápláló olajból álló, különleges összetétellel, ápolja és hidratálja a körmöket és a körömbőrt.

Scholl Velvet SmoothTM Wet & Dry újratölthető talpreszelő

A Scholl Velvet Smooth™ Wet&Dry újratölthető talpreszelőjével száraz és nedves bőrfelületen egyaránt optimális eredményt érhet, melynek akkumlátora újratölthető és sebességfokozatainak köszönhetően egyénre szabott bőrápolási rutin alakítható ki. Ez biztosítja a bőrkeményedés gyengéd és eredményes eltávolítását.

Scholl GelActivTM talpbetétek kifejezetten a női cipőhöz, Lapos talpú cipőkhöz

Scholl GelActiv™ legújabb talpbetétei, melyek kifejezetten a női cipőhöz lettek kifejlesztve, hogy egész napos komfortérzetet biztosítsanak lábainknak. Keskeny formájú, lapos talpú cipőkhöz tervezve, hogy optimális párnázottságotés ütéscsillapítást biztosítson a sarkak alatt, így könnyebb érzést ad egész nap.