Zokni, 1 pár, 64% pamut, 33% poliamid, 1% elasztán

Kellemes napi viselet, külön sarok kialakítással. Kapható bézs, fekete és fehér színben. Csak a Fascíno modullal rendelkező üzleteinkben kapható, melyekről az Üzleteink menüpont alatt található bővebb információ.

Lábujj nélküli harisnyanadrág, 85% poliamid, 15% elasztán

Ideális viselet nyitott cipőkhöz.Csak a Fascíno modullal rendelkező üzleteinkben kapható, melyekről az Üzleteink menüpont alatt található bővebb információ.

Alakformáló harisnyanadrág, 88% poliamid, 12% elasztán

Hatékony alakformálás és egyben kényelmes viselet, extra komfortérzetet biztosít viselőjének. Pezsgő- és fekete színben kapható. Csak a Fascíno modullal rendelkező üzleteinkben kapható, melyekről az Üzleteink menüpont alatt található bővebb információ.

Legging, 92% poliamid, 8% elasztán

Divatos, csipkés szárral. Fekete és fehér színben kapható. Csak a Fascíno modullal rendelkező üzleteinkben kapható, melyekről az Üzleteink menüpont alatt található bővebb információ.

Ujjra tehető sebtapasz, 4 méretben, 16 db

Speciálisan az ujjakra illeszkedő, ergonómikus forma.

Balea tusfürdő, Fresh Lime, 8 ml

A friss, citrusos illatú Fresh Lime kíméletesen tisztít, segít megőrizni a bőr természetes hidratáltságát. Az egy adagos kiszerelésnek köszönhetően ideális utazáshoz.

Balea tusfürdő, Dark Lily, 8 ml

A virágos-gyümölcsös illatú Dark Lily tusfürdő kíméletesen tisztít, segít megőrizni a bőr természetes hidratáltságát. Az egy adagos kiszerelésnek köszönhetően ideális utazáshoz.

Denkmit öblítő "mennyei frissesség", 1,5 liter

Élvezze a mennyei friss illatot és puhaságot minden nap!

Denkmit fertőtlenítő hatású tisztító- és fehérítőszer, 1,5 liter

Baktericid hatású folyékony koncentrátum. Sokoldalúan felhasználható, felületfertőtlenítésre és textíliák fehérítésére is alkalmas. Irritatív, biocid.

Denim Black after shave, 100 ml

Minden borotválkozás után a férfias illatú Denim jellegzetes, egyedülálló és hűsítő érzése a bőrön. A citursos és aromás illatokat gazdag fás illatok egészítik ki.

Axe Anarchy deo spray nőknek, 150 ml

Az első női Axe dezodor, ami a csajok kezébe adja az Axe-hatást. Ellenállhatatlan illat, ami elszabadítja a szenvedélyt. Tűzveszélyes.

Essential Garden Forbidden Berries EdP nőknek, 30 ml

A fűszeres málna és gránátalma, mint fejillat egyesül a finom rózsa és pompás jázmin alkotta szívillattal. Trópusi gyümölcsök, mint az ananász és mangó egészítik ki ezeket az érzéki jegyeket.